Δευτέρα, 19 Ιουλίου 2010

Α.Σ. Λαμία: Η πλήρης απαξίωση…


Να αντικαταστήσει τον όρο «απαξίωση» με το όνομά της κινδυνεύει η ποδοσφαιρική Λαμία, η οποία μετά από περιπέτειες χρόνων κατέβηκε πέρσι στο πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής -όπως κατέβηκε, και πλέον αντιμετωπίζει το φάσμα της διάλυσης. Απαξιωμένη απ’ όλους, βλέπει τις μέρες να περνούν, λύση δεν βρίσκεται και όλοι τείνουν να αποδεχτούν το μοιραίο.
Οι φίλαθλοι μη μπορώντας να αποδεχτούν ότι η αγαπημένη τους ομάδα μπορεί και να διαλυθεί μπήκαν μπροστά, δραστηριοποιήθηκαν και μαζεύουν υπογραφές μέσω της ιστοσελίδας «Forza Lamia», ο διαχειριστής της οποίας είχε και την ιδέα. Παρότι πέρασε σχεδόν μία βδομάδα ο αριθμός των υπογραφών δεν είναι ικανοποιητικός, αν σκεφτούμε ότι η προθεσμία για κατάθεση αίτησης συμμετοχής στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα και το Ερασιτεχνικό Κύπελλο της Ε.Π.Σ.Φ. λήγει στις 9 Αυγούστου.
Ο Α.Σ. Λαμία «βουλιάζει» και απ ‘το καράβι πήδηξαν σωτήρες, τρωκτικά και υποψήφιοι για φωτογραφίες και παρέμειναν τελικά οι «λοιποί συγγενείς» - φίλαθλοι μπας και τον σώσουν με κανένα σωσίβιο! Αν για την πρώτη ομάδα του νομού μας θέλουμε αυτή την κατάσταση, αυτή μας αξίζει. Κρίμα γιατί φέτος, με δύο Ενωσιακές ομάδες πρωταθλήτριες Ελλάδας, χάνεται «χρυσή» ευκαιρία να δημιουργηθεί μια πολύ δυνατή ομάδα. Η ελπίδα πάντως πεθαίνει τελευταία λένε οι φίλαθλοι, κι ας είναι δύσκολος καιρός για «πρίγκιπες», σωτήρες, επενδυτές και λιμοκοντόρους που κορδώνονται στις φωτογραφίες!

Από τον Δεκέμβριο του 2008, όταν και τράβηξα αυτή τη φωτογραφία, η Λαμία διαλύθηκε, επανήλθε κι ακόμη να δει ποδοσφαιρική άνοιξη…
Παύλος Γ. Σφέτσας

1 σχόλιο: