Τετάρτη, 8 Δεκεμβρίου 2010

Μία απ' όλα


Είμαστε άρρωστοι, τρελοί, μπορεί και παρανοϊκοί!
από τον Παρατηρητή της Φθιώτιδας (φύλλο 228 08-12-2010)
- Πω πω, δε νιώθω καθόλου καλά, αρρώστησα… Βλέπω έγγραφα με δεσμεύσεις πριν εισπράξουν οι εταιρείες των διοδίων, που καμία δεν πραγματοποιήθηκε. Ό,τι γουστάρει ο καθένας κάνει σ’ αυτή τη χώρα, και όσο «μεγαλύτερος» είναι, τόσα περισσότερα πράττει.
- Βλέπω τους «εκπροσώπους» να φιλιούνται με τους εκπροσώπους του κεφαλαίου και τρελαίνομαι! Τέτοια οικειότητα ούτε με το λαό…
- Τους βλέπω να θυμούνται τα ΑμεΑ μια φορά το χρόνο και να βγάζουν μηνύματα, προσπαθώντας να πείσουν τον εαυτό τους ότι δεν είναι οι ίδιοι με τις ανάγκες…
- Βλέπω τους Βουλευτές να μιλάνε για τα διόδια. Δε φτάνει που δεν έχουν την ευθιξία να ζητήσουν συγγνώμη από το φθιωτικό λαό για τα δεινά που του προκάλεσαν, ενοχλούνται και από την κριτική. Αυτά που λένε στις ανακοινώσεις να τα πουν τετ α τετ με το λαό στις κινητοποιήσεις αν τους βαστάει. Μπααα…
- Βλέπω στην Ιρλανδία να μιλάν για πατρίδα, το λαό να παίρνει στο κατόπι τον Πρωθυπουργό με τις σημαίες, τους δημοσιογράφους να παράγουν έργο και κριτική. Είδατε αλήθεια πως στήνουν στον τοίχο τους πολιτικούς; Στη δική μας παράνοια παίρνουν μετοχές από μεγάλα κανάλια και γλείφουν απ’ τα πρωτοσέλιδα για να παίρνουν δημόσια έργα. Μιλάμε για ΤΗΝ εκδούλευση και διαπλοκή.
- «Αν είμαι άρρωστος, δε θα πάω στην ορκωμοσία του Μπουτάρη» είπε ο Άνθιμος…
- «Βράχο βράχο τον καημό μου τον μετράω και πονώ, κι είναι το παράπονό μου πότε Ντόρα θα σε δω» τραγουδούν αρρωστημένα όσοι περιμένουν τη διαγραφή για να πουν ότι τόσα χρόνια δε διαγράφονται, όταν τα διαγράφουν μόνοι τους!!! Έτσι όπως φεύγουν οι βουλευτές απ’ τη ΝΔ, ο Σαμαράς θα έχει πρόβλημα διακυβέρνησης της σκιώδους κυβέρνησης και της μη εφαρμογής του μνημονίου.
- Δε νιώθω καλά… Η μόνη λύση για να μην εφαρμοστούν τα μέτρα του προϋπολογισμού του 2011 είναι να χαλάσει το usb απ’ το stickάκι του Υπουργού!
- Δεν κινδυνεύουμε από τα αδέσποτα, ρε παιδιά. Από τους ασυνείδητους που τα ξαμολάνε κινδυνεύουμε. Ήμαρτον!
- Να ‘σου κι η αγγελία: Ζητούνται νοικοκυρές με απωθημένα, προκειμένου να αλλάξουν έπιπλα και πατώματα σε Υπουργεία… Πληροφορίες: Κυβέρνηση!
- «Δεν επενδύουμε στην καταστροφή, στην τέφρα και στον κρουνιαχτό των ερειπίων. Η δική μας αυτονομία δεν εξαντλείται στο στείρο καταγγελτισμό. Η πολιτική της κυβέρνησης έχει πάρα πολλά αδιέξοδα. Αλλά αδιέξοδα έχει και η πολιτική των άλλων που κάνουν αντιπολίτευση χωρίς θέσεις και προτάσεις» είπε ο Κουβέλης στον Αλέξη… Είμαστε καλάαα;
- Δασκαλόπουλε «δε σε σπούδασε καλά ο δάσκαλός σου». «Οι ζωές μας αξίζουν περισσότερο απ’ τα λεφτά σας», που λέει κι ένας τοίχος!
- Δε νιώθω καλά σας λέω… Συνδικαλιστής με μισθό 24.000 ευρώ! Μην του τα κόβετε, τα παίρνει τόσα χρόνια ο άνθρωπος… Άλλος σκοτώνει για ένα ευρώ και οι κομματάρχες μιλάνε για ανάπτυξη!
- Κόμματα που κατέστρεψαν, λεηλάτησαν και διέφθειραν τη χώρα. Κόμματα που την έφτασαν στην κατάσταση που βρίσκεται. Κόμματα που μπαίνουν πάνω από εκδηλώσεις ενότητας. Κόμματα που μπαίνουν πάνω απ’ την ίδια τη χώρα!
- Κόμματα που κυβέρνησαν και στις 10-7-2006 δημοσίευσαν ΦΕΚ με αριθμό 867 και ο Υφυπουργός Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων καθόρισε «το Αναλυτικό Πρόγραμμα Σπουδών για τη διδασκαλία Τουρκικής Γλώσσας στην Α’, Β’ και Γ’ τάξη του Γυμνασίου» για να αναπτύξουν οι μαθητές «την επικοινωνιακή ικανότητα προκειμένου να έρθουν σε επαφή με την επίσημη γλώσσα μιας γειτονικής χώρας»! Εμ, τι θα μάθαιναν, αρχαία Ελληνικά;
- Τι;;; Επιστήμονες αντέστρεψαν τη διαδικασία της γήρανσης; Κοιτάτε να το μάθει ο Λοβέρδος να δουλεύουμε μέχρι τα 150!!!
- Είμαστε άρρωστοι, τρελοί, μπορεί και παρανοϊκοί!..


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου