Τετάρτη, 16 Νοεμβρίου 2011

Κάλεσμα της ΕΛΜΕ Φθιώτιδας για συμμετοχή στην αυριανή συγκέντρωση στην πλ. Ελευθερίας, για την 38η επέτειο του Πολυτεχνείου


38 χρόνια μετά τον ηρωικό ξεσηκωμό του λαού και της νεολαίας ενάντια στην αμερικανοκίνητη χούντα, τα μηνύματα του Πολυτεχνείου είναι περισσότερο από επίκαιρα. Είναι φάρος αγώνα για το λαό μας που αγωνίζεται να αποδιώξει όλα τα δεινά που του έχουν επιβάλει με τα συνεχή μνημόνια, μεσοπρόθεσμα, πολυνομοσχέδια και δανειακές συμβάσεις η Κυβέρνηση, η ΕΕ και το ΔΝΤ και να αποκρούσει τον καταιγισμό των αντιλαϊκών μέτρων που οδηγούν το λαό στην φτώχεια και στην εξαθλίωση και την χώρα στην υποδούλωση και την χρεοκοπία.

Τα συνθήματα του Νοέμβρη για Ψωμί-Παιδεία-Ελευθερία-Εθνική Ανεξαρτησία αντηχούν σε κάθε λαϊκή, εργατική και νεολαιίστικη εκδήλωση. Στις μεγάλες απεργιακές κινητοποιήσεις, στους φοιτητικούς και μαθητικούς αγώνες, στις πλατείες, στον παλλαϊκό ξεσηκωμό της 28ης Οκτωβρίου, που κλόνισαν και ουσιαστικά έριξαν την προηγούμενη κυβέρνηση.
Μπροστά στο αντιδραστικό, αντιδημοκρατικό μέτωπο που συγκροτεί το πολιτικό σύστημα, ο ελληνικός λαός και η νεολαία καλούνται να ορθώσουν ένα πλατύ αγωνιστικό μέτωπο αντίστασης και ανατροπής αυτής της βάρβαρης πολιτικής. Πρώτος σταθμός αυτού του αγώνα η συγκέντρωση για τον εορτασμό της επετείου του Πολυτεχνείου που διοργανώνει το Συντονιστικό Πρωτοβάθμιων Σωματείων & Εργαζομένων Ν. Φθιώτιδας όπου συμμετέχει και η ΕΛΜΕ Φθιώτιδας.
Καλούμε τους εκπαιδευτικούς, τους μαθητές, τους γονείς και όλο το Φθιωτικό λαό στη συγκέντρωση στην πλατεία Ελευθερίας, την Πέμπτη 17 Νοεμβρίου στις 18:30.

Το Πολυτεχνείο Ζει στους αγώνες του λαού και της νεολαίας
 
Το ΔΣ της ΕΛΜΕ Φθιώτιδας

1 σχόλιο:

  1. ΨΩΜΙ-ΠΑΙΔΕΙΑ-ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ
    Η ΧΟΥΝΤΑ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟ 73

    ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ

    ΠΡΙΝ ΑΠ΄ ΤΟ 13

    ΑπάντησηΔιαγραφή