Παρασκευή, 25 Νοεμβρίου 2011

Γεμάτη βιταμίνες η επίσκεψη του Άδωνι στη Μυτιλήνη!

Δύο φορές αναγκάστηκε η αστυνομία της Λέσβου να καταστρώσει σχέδια απόδρασης του Υφυπουργού Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, Άδωνι Γεωργιάδη, που βρέθηκε χτες στη Μυτιλήνη στο κτήριο της Γενικής Γραμματείας και Νησιωτικής Πολιτικής. Η πρώτη απόδρασή του έγινε όταν στο κτήριο της Γενικής Γραμματείας είχε συγκεντρωθεί μεγάλη ομάδα διαδηλωτών οι οποίοι προσπάθησαν να εισβάλουν στο κτήριο και ο κ. Γεωργιάδης φυγαδεύτηκε αφού προηγουμένως δέχθηκε πυρά από αυγά και πορτοκάλια. Η δεύτερη απόδραση έγινε λίγο αργότερα όταν οι διαδηλωτές έμαθαν ότι ο Άδωνις Γεωργιάδης βρισκόταν στον τηλεοπτικό σταθμό «Αρχιπέλαγος» όπου έδινε συνέντευξη στον Γιάννη Συνάνη.

Γρήγορα λοιπόν συγκεντρώθηκαν έξω από το κτήριο του σταθμού και περίμεναν τον υφυπουργό με άγριες διαθέσεις και συνθήματα. Η αστυνομία κατέστρωσε νέο σχέδιο και κατάφερε να φυγαδεύσει για δεύτερη φορά τον Άδωνι Γεωργιάδη χωρίς όμως να γλυτώσει και πάλι από τις ριπές των αυγών και των πορτοκαλιών.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τις δύο «αποδράσεις» του Άδωνι Γεωργιάδη.

από το lesvosnews

Είναι υπουργός κατόπιν εκλογών ο Άδωνις για τον δέχονται οι Έλληνες; Όταν ληστεύεις το λαό, τον βιάζεις και του αφαιρείς το λόγο, τα αυγά και τα γιαούρτια είναι το λιγότερο. Αν σας πετύχει κανείς χωρίς φρουρά, θα καταλάβετε επιτέλους τι περνάει ο Έλληνας στην καθημερινότητά του…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου