Παρασκευή, 18 Νοεμβρίου 2011

Τάπα!


Τα ρέστα ζητά από τον Πάνο Καμμένο ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου, αντί να δώσει σαφείς εξηγήσεις για τα όσα προσάπτονται από τον βουλευτή στον υπουργό. Και δεν μιλάμε για τα προφορικά στις κόντρες στη βουλή, αλλά ο πρώην υπ. Οικονομικών κάνει την «πάπια» στις απανωτές ερωτήσεις του κ. Καμμένου αναφορικά με τα CDS. Κατά την ομιλία του στη βουλή, στο πλαίσιο της συζήτησης για τις προγραμματικές δηλώσεις, ο Πάνος Καμμένος ζήτησε για μια ακόμη φορά εξηγήσεις, ενώ δεν παρέλειψε να χαρακτηρίσει τον Παπακωνσταντίνου υπάλληλο της Goldman Sachs.

Χτες ο υπουργός απέστειλε επιστολή στον ανεξάρτητο πλέον βουλευτή η οποία αναφέρει: «Στην ομιλία σας στη Βουλή την Τρίτη 15 Νοεμβρίου, κατά τη διάρκεια της συζήτησης για τις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης, πέρα των άλλων που είπατε, αναφέρατε για εμένα ότι δήθεν εργάστηκα στην Goldman Sachs. Η ακριβής φράση σας ήταν “μιλάει για το τρίπτυχο Σαρκοζί, Ντράγκι, Μόντι, το δίκτυο της Goldman Sachs στην Ευρώπη. Σε αυτή την εταιρεία βέβαια εργαζόταν και ο κ. Παπακωνσταντίνου παλαιότερα”. Όπως είπα και στη Βουλή, όλοι αντιλαμβάνονται ότι όλα όσα είπατε ανήκουν περισσότερο σε περιθωριακά blogs, παρά στην αίθουσα της Ολομέλειας της Βουλής. Όμως, επειδή για όλα υπάρχει και ένα όριο, σας ζητώ δημόσια δήλωση ανάκλησης όσων αναφέρατε από το βήμα της Βουλής των Ελλήνων για δήθεν εργασία μου στην Goldman Sachs, δεδομένου ότι συνιστούν προφανή προσπάθεια συκοφαντικής δυσφήμισης εκ μέρους σας για την οποία υπάρχουν και ποινικές συνέπειες εκ του νόμου».

Καυστική ήταν η απάντηση του Πάνου Καμμένου προς τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου, στην οποία αναφέρεται και στον Αλαφούζο του ΣΚΑΪ. Χτες άλλωστε το κανάλι αφιέρωσε στον κ. Καμμένο ένα πεντάλεπτο απαξίωσης. Αναλυτικά λοιπόν στην απάντησή του ο Π. Καμμένος αναφέρει: «Πράγματι στη Βουλή την Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2011 κατά τη διάρκεια της συζήτησης για τις προγραμματικές δηλώσεις της Κυβέρνησης αναφέρθηκα σε εσάς και είπα ότι εργαστήκατε στην εταιρεία Goldman Sachs. Χαίρομαι ιδιαίτερα που το θεωρείτε εξευτελιστικό και συκοφαντικό να εργάζεται κάποιος σε τράπεζα που αποκαλείται τράπεζα οικονομικών δολοφόνων. Δεν νομίζω να χαίρεται το ίδιο και ο Πρωθυπουργός.
Λυπάμαι που θα σας βάλω στη δυσάρεστη θέση να πρέπει να στραφείτε κατά του πολιτικού σας προϊστάμενου αρχηγού του ΛΑΟΣ που σας έδωσε την στήριξή του για να συνεχίσετε να εργάζεστε ως Υπουργός, διότι ο κ. Γ. Καρατζαφέρης πρόεδρος του ΛΑΟΣ,  στις 1-6-2011 σε συνέντευξη του στο περιοδικό CRASH και στον εκδότη του Γιώργο Τράγκα, στη σελίδα 31 σας αναφέρει ως πρώην υπάλληλο της Goldman Sachs και μάλιστα λέει ότι “στο παρελθόν δουλέψατε στην Goldman Sachs και εφαρμόσατε την πολιτική της”. Πιθανώς να αναφέρεται στα cds.
Κατόπιν των ανωτέρω κι επειδή για όλα υπάρχει ένα όριο, όπως λέτε κι εσείς στην επιστολή σας, απαιτώ δημόσια δήλωση αναιρέσεως όσων αναφέρετε στην επιστολή σας, δεδομένου ότι συνιστούν πρωτοφανή προσπάθεια συκοφαντικής δυσφήμισης εκ μέρους σας για την οποία υπάρχουν συνέπειες εκ του νόμου.
Τηλεφωνήστε στον κύριο Αλαφούζο στη Νέα Μάκρη, να σταματήσει την αήθη επίθεση εναντίον μου από τον ΣΚΑΙ. Αν θέλετε να ζητήσετε συγνώμη από τον πολιτικό σας προϊστάμενο κύριο Γ. Καρατζαφέρη, τηλεφωνήστε από το τριψήφιο τηλέφωνο σας στους συναδέλφους σας κ.κ. Γεωργιάδη και Βορίδη για να ζητήσετε ακρόαση».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου