Πέμπτη, 17 Νοεμβρίου 2011

Κι όμως υπάρχουν Άγγλοι που τιμούν τους Έλληνες… Οι Prodigy δημιούργησαν βίντεό τους αφιερωμένο στην Ελλάδα!

Με τον εθνικό μας ύμνο και σκηνές από τον Λυκαβηττό και την Ακρόπολη για εισαγωγή και το τραγούδι τους “Thunder” να παίζει στο background, το video documentary των Prodigy, με τίτλο “Greece – Thunder Dub”, είναι απόλυτα αφιερωμένο στην Ελλάδα. Με τον τρόπο αυτό, οι Prodigy απονέμουν φόρο τιμής  στο ελληνικό κοινό για την παρουσία του και την εκφραστικότητά του, που, όπως φαίνεται, άφησε το συγκρότημα με τις καλύτερες εντυπώσεις.

Το πεντάλεπτο ντοκιμαντέρ, εκτός των άλλων, περιλαμβάνει συνέντευξη των μελών του συγκροτήματος, στην οποία αναφέρονται σε όσα έχουν συμβεί στις κατά καιρούς επισκέψεις τους στη χώρα μας, από τις πέτρες και τη φασαρία στο Θέατρο Βράχων με αναγκαστική διακοπή της συναυλίας το 1995, μέχρι και το τελευταίο Rock Wave το καλοκαίρι του 2011.
Ο Liam Howlett αναφέρει στο κείμενο που συνοδεύει το video: «Στην Ελλάδα ήταν απίστευτα τον Ιούλιο. Φαίνεται πως όλοι οι φίλοι σταμάτησαν για λίγο τις διαδηλώσεις και πετάχτηκαν να μας δουν. Ήταν πραγματικά τρελό κοινό. Μεγάλος σεβασμός σε όλους εσάς που καταφέρατε να έρθετε να μας δείτε, ήταν μία βραδιά  που αξίζει να θυμόμαστε».
Υπενθυμίζεται ότι τα γυρίσματα του video clip του κομματιού που απογείωσε την καριέρα τους, του No Good [start the dance], είχαν γίνει στη Θεσσαλονίκη κάπου στα μέσα των 90’s.

από το mag24

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου