Δευτέρα, 5 Δεκεμβρίου 2011

Διαμαρτύρεσαι; Δικάζεσαι! Ζήτω η δημοκρατία των τραπεζών και των αγορών!!!


«Τι θα κάνετε μετά από αυτό, θα ξανακατεβείτε στους δρόμους;» ρωτούσε η εισαγγελέας!!!

Παρά τις διαβεβαιώσεις από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης ότι θα σταματήσουν οι διώξεις αγροτών που συμμετείχαν σε κινητοποιήσεις με κλείσιμο δρόμων, σήμερα στο ειρηνοδικείο Στυλίδας έπεσε η πρώτη "καμπάνα" κατά πέντε αγροτοσυνδικαλιστών. Η απόφαση ήταν 5 μήνες φυλάκιση για τον καθένα με αναστολή, ποινή κατά της οποίας θα ασκηθεί έφεση.
Για προκατάληψη της έδρας μίλησε στον FM-1 ο πρόεδρος του Παμφθιωτικού Αγροτικού Συλλόγου Δημήτρης Δημογιάννης, σχολιάζοντας πως η εισαγγελέας της έδρας εξέφρασε πολιτική και μάλιστα εσφαλμένη θέση όταν παρατηρούσε τους αγρότες για την στάση τους η οποία διέφερε από αυτήν των συναδέλφων τους το ίδιο διάστημα. Η δε ερώτηση "τι θα κάνετε μετά από αυτό, θα ξανακατεβείτε στους δρόμους;" ήταν εκβιαστική.

Ο κύριος Δημογιάννης σχολίασε αρνητικά και την στάση της δημοτικής αρχής που "έλαμψε δια της απουσίας της " από το πλευρό των δικαζόμενων αγροτών. Εμείς ήμασταν δίπλα του όταν ο κος Γκλέτσος είχε μπλεξίματα με την δικαιοσύνη για τις κινήσεις του στα διόδια. Δεν περιμέναμε να μας γυρίσει την πλάτη, τόνισε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του Παμφθιωτικού.
Προσωπικά δεν γνώριζα για την δίκη, διαφορετικά θα ήμουν δίπλα στους αγρότες, απάντησε στα παράπονα του κου Δημογιάννη ο πρόεδρος του Δ/Σ Στυλίδας Δημήτρης Βέττας, θεωρώντας πως και ο δήμαρχος δεν ήξερε, γι’ αυτό και δεν πήγε. Ο ίδιος πάντως, τώρα που ενημερώθηκε, θα συμπαρασταθεί στα επόμενα δικαστήρια που είναι τουλάχιστον 4 τις επόμενες μέρες.

από τον lamiafm1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου