Δευτέρα, 9 Ιανουαρίου 2012

Δεκτή η παραπομπή για έσχατη προδοσία, όσων βουλευτών ψήφισαν το μνημόνιο, από τον Άρειο Πάγο!!!

Είναι απίστευτο και όμως ο Άρειος Πάγος, το έκανε... Έκρινε ως παραδεκτή την μηνυση- για "Εσχάτη Προδοσία", όσων Βουλευτών ψήφισαν το Μνημόνιο- του ιατρού κ. Αντωνίου. Ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου που την εξέτασε, κ. Αθανάσιος Κατσηρώδης, την παρέπεμψε στη Βουλή, διότι κάποιοι από τους «κατηγορούμενους» είχαν διατελέσει και Υπουργοί. Δηλαδή, ότι πρέπει να δικαστούν με το νόμο περί "ευθύνης Υπουργών" ο οποίος «συμπαρασύρει» και τους λοιπούς βουλευτές που δεν είχαν διατελέσει Υπουργοί.

Περιλαμβάνονται όλοι τού Πασοκ-ΛΑΟΣ και Ντόρας. Η ανακοίνωση στην Βουλή έγινε πριν από ένα περίπου μήνα (24/11), τελείως παραπλανητικά και μέσα σε 28 δευτερόλεπτα, για να μην πάρει κανένας χαμπάρι τίποτα. Ο Αξιότιμος Αντ/δρος της Βουλής κ. Βάης Αποστολάτος, εντελώς (Αλα-νταν Παπα-νταν) ανακοίνωσε την πρόταση του Αρείου Πάγου στην Βουλή σε στιγμή πού παρευρίσκοντο ελάχιστοι και φρόντισε μάλιστα να ξεφορτωθεί και τους εναπομείναντες.
Προφανώς γιατί το κατηγορητήριο περιλαμβάνει τον ίδιο και το κόμμα του, το ΛΑΟΣ... Παραμένει άγνωστον, αν Ν.Δ.-Κ.Κ.Ε και ΣΥΡΙΖΑ, γνωρίζουν αυτή την εξέλιξη μια και ο κ. Βάης, έτσι όπως την εκφώνησε δεν κατάλαβε κανένας τίποτα...!!!
Ανεξαρτήτως πάντως αποτελέσματος που θα έχει η πορεία της υπόθεσης στην Βουλή, δεδομένου ότι Πασοκ-ΛΑΟΣ-Ντόρα θα την καταψηφίσουν, η κατηγορία παραμένει εσαεί, αφού δεν θα εκδικασθεί η αίτηση του Αρείου Πάγου, μια και η Βουλή δεν θα άρει την ασυλία όσων ψήφισαν Μνημόνιο. Πάντως ούτως ή άλλως ανοίγει ο δρόμος για την "Εξεταστική του Μνημονίου" πού έχει προαναγγείλει ο Σαμαράς…

από το πολιτικό σαφάρι

Δέστε το βίντεο πόσο γλυκομίλητα  ο κ. Βάης έκανε την ανακοίνωση…

ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΗ ΓΛΥΤΩΝΕΤΕ ΡΕ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ; ΜΙΑ ΤΟΥ ΚΛΕΦΤΗ, ΔΥΟ ΤΟΥ ΚΛΕΦΤΗ, ΤΡΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΛΟΥΡΙ ΤΗΣ ΚΡΕΜΑΛΑΣ…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου