Σάββατο, 14 Ιανουαρίου 2012

Ν’ αγιάσει το στόμα σας!

Ν’ αγιάσει το στόμα σας όσων κράξατε τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ. Και ευχής έργο να ευχόμουν ν’ αγιάσει το χέρι σας! Είμαστε σε εποχή να κρατάμε τους τύπους; Μπήκαμε με νταούλια και βιολιά στη νέα εποχή. Σκάσανε οι υπηρέτες των τραπεζιτών του ΠΑΣΟΚ, φλόμωσαν στο ψέμα την Ελλάδα, έκλεψαν ΟΛΟΙ του οι βουλευτές -όσοι ψήφισαν το μνημόνιο- τις συντάξεις, ήτοι τον ιδρώτα των συνταξιούχων στη ζωή τους. Κατ’ ομολογία Χρυσοχοϊδη εφάρμοσαν μια καταστροφική πολιτική. Τέλος η εποχή των φιλοφρονημάτων… Σπίτια σας ανίκανοι! Ν’ ανοίξει η γη να σας καταπιεί. Αυτό γράφουν τα κιτάπια του καθημερινού Έλληνα. Τι θέλετε, να σας πάρουμε με το «σεις» και με το «σας»; Μας καταστρέψατε ρε κουμάσια, διαμαρτυρόμαστε και μας σπάτε στο ξύλο κι από πάνω! Και δε φτάνει αυτό, βάζετε και την ελεγχόμενη από εσάς δικαιοσύνη να κυνηγάει τον κοσμάκη παλιομαφιόζοι!

Ποιον Έλληνα πείραξαν τα κραξίματα στον Παπούλια; Έχουμε βασιλιά τη σήμερον ημέρα, δεν έγινε δημοψήφισμα να φύγει; Από πού κι ως που αρπάζει ο μάγκας 350 χιλιάρικα το χρόνο, όταν εγώ σαν άνεργος πρέπει να τα βγάλω πέρα με 6; Απαντήστε μου ρε σωτήρες της φάπας… Ποιας δημοκρατίας είναι πρόεδρος αυτός κι ήταν κι ο Στεφανόπουλος; Που ακούστηκε να βγαίνει ο θεσμός αυτός με άρθρα στις διαπλεκόμενες εφημερίδες και να δηλώνει ενάντιος στη δημοκρατία, ότι δεν χρειάζονται εκλογές; Αυτά τα άτομα χρήζουν σεβασμού; Από ποιον, απ’ αυτόν που αγωνιά για το μέλλον του, για το μέλλον του παιδιού του; Απ’ αυτόν που τ’ αρπάζετε και σας καταριέται να τα πάρετε φάρμακα; Το Σύνταγμα το καταπατήσατε ρε φασιστόμουτρα; Μπαίνει σε εφαρμογή το άρθρο 120: Υπερασπιζόμαστε το Σύνταγμά μας από ‘σας που το καταργείτε με τη βία και την αστυνομοκρατία. Με κάθε μέσο λέει. Μπάτσες φάγατε; Έρχονται κι αυτές… Όχι απ’ αυτούς στις πλατείες. Αυτοί θα τις είχαν δώσει. Όλος ο κόσμος αυτά τα πράγματα συζητάει αλλά κάθεται ακόμα λαγιασμένος. Όταν βγουν αυτοί, τρέχτε να κρυφτείτε!
Τα 5/6 της βουλής θα γραφτούν στην ιστορία ότι έσκυψαν σε έναν τραπεζίτη! Υπέκυψαν σε ένα όργανο της παγκοσμιοποίησης που στόχο έχει τη σκλαβοποίηση του λαού μας απέναντι στ’ αφεντικά του. Το τσιράκι του Σημίτη βγήκε τώρα να μας πει για ανταγωνιστικότητα. Θα πάμε στα 200 ευρώ, να ‘ρθουν τα φιλαράκια τους να επενδύσουν τάχα μου, να δίνουν 300 ευρώ και να μιλάνε για ανάπτυξη και δουλειές. Λοιπόν, επειδή εσείς μεγαλώσατε με την αστερόεσσα στα διαλείμματα στο κολέγιο, τέτοια παιδεία πήρατε. Δεν είστε ελληνικό προϊόν, πώς να το κάνουμε… Ο Έλληνας ακούει κλαρίνο στο τσάμικο να κλαίει. Έχει τέτοιον πολιτισμό, αναγνωρισμένο παγκοσμίως, τέτοια κουλτούρα στο αίμα του που να χτυπάτε τον αμερικάνικο κώλο σας κάτω δεν του τον σβήνετε απ’ τη μνήμη. Τη γλώσσα σκύφτες την αλλοιώσατε με σκοπό την εξαφάνιση. Τη θρησκεία την πολεμάτε, τον πολιτισμό τον πολεμάτε, την ιστορία την ξαναγράφετε. Που πάτε ρε ξυπόλητοι σε τέτοιο λαό να πουλήσετε μαγκιές; Μέχρι πότε ρε μαφιόζοι τρομοκράτες; Φιλότιμο έχει, κι όσο σας βλέπει να μην αλλάζετε τροπάριο θα ‘ρθει η ώρα να σας πει το «δεύτε τελευταίο ασπασμό».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου