Σάββατο, 14 Ιανουαρίου 2012

Κλέαρχε τα ‘μαθες τα νέα; Πρωταθλήτρια και με διαφορά στην ανεργία η Στερεά!

Ναι, ναι… σε σένα μιλάω κύριε Περιφερειάρχη. Θυμάσαι που ζήταγες ψήφο με το σύνθημα «δουλειά – περιβάλλον – ανάπτυξη»; Το βλέπεις στ’ αριστερά σου;


23,3% χτύπησε η ανεργία επίσημα στη Στερεά Ελλάδα, κάνε κάτι… Τι να κάνεις; Πρώτα απ’ όλα πες το χαμπέρι στα φιλαράκια σου που σφιχταγκαλιαζόσασταν.


Είναι οι τρεις που ψήφισαν την καταστροφή της κοινωνίας μαζί με τους υπόλοιπους. Αυτοί οι τρεις είναι οι πρώτοι συνυπεύθυνοι γι’ αυτή την κατάντια. Μην κοιτάς που τότε πανηγύριζαν στην πλατεία Ελευθερίας και τώρα αγνοούνται. Σ’ αυτούς τους άνεργους τα καμάρια αυτά ψήφισαν να κόβεται και το ρεύμα. Τους καταδίκασαν στην ανεργία κι απ’ τους γονείς τους άρπαξαν τις συντάξεις.

Έχεις άκρες και στον συνδικαλισμό; Μπορεί ετούτος να έφυγε, υπάρχει κι ο πρόεδρος. Όπου κομματική εκδήλωση, πρώτος είναι… Πρώτα βγήκε αυτός απ’ το ΤΕΕ και μετά ο Τσώνης όταν οι καφέδες ήταν στον αέρα. Ψάξτον και στα στενά όπου έχει νόστιμο ψητό.

Δε λαϊκίζω κύριε γραμματέα όταν λέω ότι το ΠΑΣΟΚ φταίει για όλα. Πρώτιστα φταίει. Η πολιτική του φταίει που μαζεύεστε στη νομαρχιακή και μετά βίας φτιάχνετε εξάδα να παίξετε βόλεϊ. Τους λαϊκιστές θα τους βρεις όταν έκανες το ροτέισον. Ο Νικολάκης έλεγε ότι «ο Καραμανλής έδωσε νια κλωτσά στην Ελλάδα και τη γύρσε χρόνια πίσου»… Θυμάσαι; Εσείς πόσες δεκαετίες τη γυρίσατε; Που την οδηγείτε;

ΠΟΣΟ ΘΑ ΠΙΑΣΕΙ Η ΑΝΕΡΓΙΑ; 1.10 ΔΙΝΕΙ ΤΟ 25%...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου