Πέμπτη, 12 Ιανουαρίου 2012

Οι εξωγήινοι έρχονται φωνάζοντας ή η παγκόσμια διακυβέρνηση;

Μυστηριώδεις ήχοι ακούστηκαν το βράδυ της Δευτέρας 9 Ιανουαρίου σε όλη την Κόστα Ρίκα, αναφέρει η ανάρτηση του anti-ntp «Ο ήχος του Haarp...» Είναι απαραίτητο να σημειωθεί για όσους δουν το βίντεο από την Κόστα Ρίκα και αναρωτηθούν ποιος ακριβώς είναι ο ήχος, πως ούτε άνεμος υπήρχε ούτε η περιοχή που καταγράφηκε ήταν κοντά σε θάλασσα! Για όσους διαθέτουν ακουστικά θα ήταν καλύτερα να τα χρησιμοποιήσουν. Το βουητό ακούστηκε σε όλη σχεδόν τη χώρα από την Heredia μέχρι το Perez Zeledon. Το θέμα είναι πρώτη είδηση σε πολλά ΜΜΕ στη χώρα μεταξύ αυτών και η αγγλόφωνη έκδοση Costa Rica News.

Τέτοιοι μυστήριοι ήχοι ακούστηκαν φέτος στο Κίεβο…

Τη Βραζιλία…

Το Μόντρεαλ…

Το περίεργο είναι ότι μοιάζουν αρκετά με αυτούς κατά την επίθεση του εξωγήινου στην ταινία «War of the worlds»…

Προετοιμάζουν φαίνεται τον κόσμο για μια ενδεχόμενη επίθεση από εξωγήινους, η οποία όμως μάλλον μαϊμού θα είναι. Αντιγράφω από την «αντιπληροφόρηση»

«Οι Πρίγκιπες και τα έθνη θα εξαφανισθούν χωρίς βία από τη γη, η ανθρώπινη φυλή θα γίνει μία οικογένεια και ο κόσμος η κατοικία νοημόνων ανθρώπων. Η ηθικότητα από μόνη της θα επιφέρει αδιόρατα αυτή την αλλαγή».
Αδάμ Βαϊσχάουπτ, ο εβραϊκής καταγωγής ιδρυτής του τάγματος των Ιλλουμινάτι. Αυτός και το τάγμα ήταν ανοικτά ενάντια στα έθνη-κράτη. Την ίδια θέση έχουν οι Ιλλουμινάτι μέχρι σήμερα.

«Η κρίση του καιρού μας προκαλεί στις παγκόσμιες θρησκείες μία νέα «πνευματική δύναμη», υπερβαίνοντας θρησκευτικά, πολιτιστικά και εθνικά σύνορα, μέσα από μία «νέα συνείδηση» της «ενότητας της ανθρώπινης κοινότητας» και βάζοντας έτσι σε πράξη μια «πνευματική δυναμική» προς επίλυση των παγκοσμίων προβλημάτων. Υποστηρίζουμε μια «νέα πνευματικότητα» απομακρυνόμενοι από την απομόνωση και κατευθυνόμενοι προς μια «πλανητική συνείδηση»
Το παραπάνω απόσπασμα είναι από έκθεση που διαβάστηκε σε μια σύγκληση των πνευματικών ηγετών στην συνέλευση του Ο.Η.Ε, το 1975.
(Houston Chronicle, November 3, 1975)

Οι πέντε κύριοι τομείς που χρησιμοποιούνται από την «κοινωνική μηχανική» της Νέας Τάξης, προκειμένου να προετοιμάσει το έδαφος για την εγκαθίδρυση μιας παγκόσμιας κυβέρνησης:

Δημόσια υγεία, ασφάλεια/τρομοκρατία, περιβάλλον, ενέργεια/οικονομία και διάστημα/εξωγήινοι.

Για τον κάθε τομέα από τους παραπάνω έχουν δημιουργηθεί ειδικοί οργανισμοί, οι οποίοι προωθούν την λεγόμενη «Παγκόσμια Διακυβέρνηση» και δημιουργήθηκαν για τον σκοπό αυτό ειδικά. Οι οργανισμοί αυτοί είναι: Ο Οργανισμός Ηνωμένων Εθνών (Ο.Η.Ε και στην αρχή ήταν η Κοινωνία των Εθνών), το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας, το Διεθνές Δικαστήριο, η Παγκόσμια Τράπεζα, ο ΟΑΣΑ, G8 ή 20, η Ευρωπαϊκή Ένωση, Σοσιαλιστική Διεθνής και όλες οι "διεθνείς" οργανώσεις δημιουργήθηκαν από τους Διεθνείς Τραπεζίτες για την επίτευξη του σκοπού τους, που είναι η Παγκόσμια Κυβέρνηση.

ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΣΕ ΕΦΑΡΜΟΓΗ

Μετά τον πόλεμο κατά της τρομοκρατίας, ο οποίος αναγόρευσε το NATO σε «Παγκόσμιο Υπουργείο Δημόσιας Τάξης», ακολούθησε η διεθνής οικονομική κρίση με το διευρυμένο ρόλο που εξασφάλισε για το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο ως άτυπο «Παγκόσμιο Υπουργείο Οικονομικών», ενώ περάσαμε την περίοδο της Πανδημίας (που όπως αποδείχτηκε ήταν κατασκευασμένη από τα μεγάλα ΜΜΕ και τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας), με τη βοήθεια της οποίας ο ΠΟΥ ανέλαβε χρέη άτυπου «Παγκόσμιου Υπουργείου Υγείας».

Τι θα ακολουθήσει;

Όπως είδαμε και παραπάνω, ο στόχος των Διεθνών Τραπεζιτών(Δείτε λεπτομέρειες για αυτούς στο ντοκιμαντέρ «Money Masters»), είναι να πεισθούν οι πολίτες ότι τα έθνη-κράτη στα οποία ανήκουν δεν είναι πλέον σε θέση να τους υπερασπιστούν, αφού έχουν διαφθαρεί, έχουν χρεοκοπήσει και γενικά έχουν χάσει την αξιοπιστία τους σε όλους τους τομείς.

Με την πρόφαση αυτή θα προσπαθήσουν να οδηγήσουν την ανθρωπότητα σε μια μη εκλεγμένη κεντρική διοίκηση από ανθρώπους που θα έρθουν στο προσκήνιο όταν πλέον ο πλανήτης θα... κινδυνεύει άμεσα!

Και τι θα αποτελούσε τη μεγαλύτερη απειλή για την ανθρωπότητα από μια εξωγήινη εισβολή;


Μια εισβολή τέτοιου είδους θα «παρέλυε» στην κυριολεξία κάθε «εθνικό» ή «αντιπαγκοσμιοποιητικό» αντανακλαστικό της συντριπτικής πλειοψηφίας των ανθρώπων, που θα καλούνταν να αμυνθούν.

Έτσι όλοι θα αποδέχονταν σαν «σωτήρες» τους, εκείνους που έβγαιναν μπροστά και θα πρότειναν μια παγκόσμια συμμαχία, με σκοπό την σωτηρία όλων μας.
Ακόμη και αν οι «εξωγήινοι» δεν ήταν εχθρικοί προς εμάς και πάλι θα χρειαζόταν μια παγκόσμια διοίκηση.

Η κοινή γνώμη προετοιμάζεται για μια τέτοιου είδους εισβολή μέσω των ταινιών του Χόλυγουντ (δείτε εδώ ποιοί ελέγχουν το Χόλυγουντ).

Το ίδιο προετοιμασμένη είναι η κοινή γνώμη και για μια τεράστια καταστροφή που θα προέρχεται από το διάστημα. Ηλιακή καταιγίδα, θανατηφόρες ακτίνες, κομήτες, που θα είχαν καταστροφικές συνέπειες για την ζωή στη Γη.


(Διαβάστε και το άρθρο για το 2012)…

Πρόσφατα παιζόταν και στα σινεμά η ταινία «2012» στο οποίο οι «κιβωτοί» διάσωσης των λίγων και εκλεκτών από την καταστροφή του πλανήτη κατασκευάζονται μυστικά, από τη διεθνή ελίτ, εγκαταλείποντας τον υπόλοιπο πληθυσμό στην τύχη του.

Είδαμε τον τελευταίο καιρό την ταινία «District 9» όπου οι εξωγήινοι που έχουν καταπέσει στην Γη μένουν σε γκέτο ανάμεσά μας. (εγώ πάντως την έβγαλα στο 10λεπτο. Μιλάμε για μεγάλη φόλα)

ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΜΕΣΩ ΟΛΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ (Blue Beam Project)

Η τεχνολογία των ολογραμμάτων σήμερα έχει εξελιχθεί αρκετά, λόγω της ισχύος των ηλεκτρονικών υπολογιστών.
Σύμφωνα με τις αποκαλύψεις που έχουν γίνει για το "Πρόγραμμα της Κυανής Ακτίνας" (Blue Beam Project) ολογράμματα μπορούν να χρησιμοποιηθούν π.χ στον Ουρανό για την χειραγώγηση των ανθρώπων.

Στις 9 Δεκεμβρίου 2009 εμφανίσθηκε στον ουρανό της Νορβηγίας ένα φωτεινό σπιράλ και την ίδια μέρα μια τεράστια πυραμίδα να περιστρέφεται αιωρούμενη πάνω από το Κρεμλίνο.

Δείτε τις φώτοΣτην κατανόηση του blue beam project βοηθά και ένα άρθρο από το secret real truth

Διαβάστε για τον δημοσιογράφο Serge Monast ο οποίος έφερε στη δημοσιότητα τα σχέδια αυτά εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου