Τρίτη, 14 Φεβρουαρίου 2012

Βγάλτε φωτοτυπίες… Η υπουργός παραδίδει μαθήματα δημοκρατίας!


Συνήλθε σήμερα το υπουργικό συμβούλιο του δοτού με τα υπόλοιπα φυντάνια. Εκεί η υπουργός της παιδείας των Ελλήνων, Άννα, έδωσε μαθήματα δημοκρατίας (σώσον Κύριε τα παιδιά σου). Τι είπε; «Αν πάμε σε εκλογές μέχρι τον Ιούνιο θα χρεοκοπήσουμε σίγουρα. Θα μεσολαβήσει χρόνος για τα εσωκομματικά του ΠΑΣΟΚ και την ανάδειξη αρχηγού, θα έχουμε τους βουλευτές στην προεκλογική μάχη και θα χάσουμε πολύτιμο χρόνο. Εάν χρεοκοπήσουμε με δική μας ευθύνη, ο κόσμος θα μπαίνει στα σπίτια μας».

Αυτά είπε η Αννούλα η σοσιαλίστρια… Μέσα Φεβρουαρίου και ο καημός της είναι αν και πότε θα γίνουν εκλογές. Δεν έχει πόνο γιατί ακόμη και σήμερα στα σχολεία της δεν υπάρχουν βιβλία, αλλά φωτοτυπίες. Ότι σχολεία κάνουν μάθημα για μια βδομάδα χωρίς πετρέλαιο ή γιατί μαθητές κάνουν μάθημα σε εκκλησίες! Ειλικρινά αυτή θα κοιτιέται στον καθρέπτη και θα καμώνεται για την παιδεία που προσφέρει… Η ιέρεια της Μπίλντερμπεργκ! Η υπουργός παιδείας του Τζέφρι! Η μαύρη πινελιά στη σελίδα των υπουργών Παιδείας. Καταλαβαίνετε για ποια παιδεία μιλάμε. Ο άριστος κερδίζει δωρεάν χάμπουργκερ στα Μακ Ντόναλντς… Η πλέον λαομίσητη υπουργός Παιδείας. Ο κόσμος πίνει καφέ κι όταν φτάνει στο κατακάθι βλέπει τη γυναίκα που έδωσε το μήλο στη Χιονάτη!
Αννούλα γιατί να μην τις καταργήσουμε τελείως τις εκλογές ως παράνομες και αντιδημοκρατικές; Χούντα είστε, ό,τι γουστάρετε κάνετε! Άντε ρε «δημοκράτες» καταργήστε τις. Έτσι κι αλλιώς το παγωτό που προσφέρατε ότι είστε οι αντιστασιακοί του πολυτεχνείου έλιωσε… Με τη δημοκρατικότητά σας χάσατε το μέτρημα στα ακίνητα. Μόνο αυτά αν χαρατσωθούν βγήκε το μισό χρέος! Είστε τόσο δημοκράτες που εξαιτίας σας μέρος του λαού αναπολεί τον Παπαδόπουλο! Τον ξεπεράσατε κι αυτόν, αυτός πήγε φυλακή. Με τη δικιά σας Καμόρα να δούμε πότε θα έρθει η ώρα. Γιατί θα έρθει… Θα έρθει η ευλογημένη ώρα ο λαός να σας στείλει σ’ αυτόν με τον οποίο συμμαχείτε να σώσετε τη χώρα… Στο διάολο!

1 σχόλιο:

  1. Και λίγα της είπες της τσουλ...... Όλα τα κατάργησαν, τα διέλυσαν.. δεν υπάρχει τίποτα. Γιατί να μην καταργήσουν και τις εκλογές? Δεν καταργείς το υπουργείο σου? Τι μας χρειάζεται? για να τα τσεπώνεις? ή μάλλον καλύτερα να του αλλάξεις όνομα... "οίκος προσφοράς φασισμού και παραγωγής δούλων"... Ηλίθια, κατάστρεψες τα παιδιά μας, ό,τι πολυτιμότερο είχαμε!!! Στον αγύριστο να πας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή