Παρασκευή, 2 Μαρτίου 2012

Πρώτη εβδομάδα κοινωνικού αποκλεισμού στους 5 βουλευτές Φθιώτιδας


Όταν η εξουσία διαλύει την κοινωνία επιβάλλοντας την φτώχεια και τον ολοκληρωτισμό η κοινωνία επιστρέφει στην εξουσία τον κοινωνικό αποκλεισμό.

Καλούμε όλους τους συμπολίτες μας άνεργους και εργαζόμενους να σταθούν όρθιοι και να σηκώσουν το κεφάλι ψηλά αποκλείοντας απο την κοινωνική ζωή της πόλης μας και του ομού μας σε κάθε επίπεδο, τους 5 βουλευτές Φθιωτιδας που ψηφίσαν αδίστακτα την ισοπέδωση της ζωής μας αλλα και όλους τους εκπροσώπους της …. κυβέρνησης και του σάπιου συστήματος που τη στηρίζει και οι οποίοι θα επιχειρήσουν να έρθουν στην περιοχή μας για τις ανόητες φιέστες τους. Δεν μας εκπροσωπούν πια. δεν μας εκπροσώπησαν ποτέ.

Είμαστε περισσότεροι. είμαστε δυνατότεροι. είμαστε όλοι μαζι ενωμένοι σαν γροθιά. Μιλάμε με τον διπλανό μας, με τους συγγενείς μας, με τον γείτονα μας, μιλάμε με τον συνάδελφο μας. ξαναχτίζουμε τις κοινωνικές μας σχέσεις. Στηρίζουμε ο ενας τον άλλο. κρατάμε την κοινωνία της πόλης μας ενωμένη. Ενας άλλος κόσμος ζει και αναπνέει κάτω απο τα ερείπια του παλιού και θα έρθει στην επιφάνεια.

Απο αυτό το Σάββατο 3 Μαρτίου ξεκινάμε και τους επιβάλλουμε κοινωνικό αποκλεισμό επ΄ αόριστο:

δεν τους μιλάμε…

δεν τους ακούμε…

δεν τους κάνουμε παρέα…

δεν τους αποδεχόμαστε σε καμία κοινωνική μας εκδήλωση…

δεν τους σερβίρουμε…

δεν τους βάζουμε βενζίνη στα αυτοκίνητα τους…

δεν τους υπηρετούμε πια…

δεν πουλάμε…

Συλλογικότητες Λαμίας

(αγανακτισμένοι, παρέμβαση πολιτών, κίνημα δεν πληρώνω, ΕΑΜ ανταλλακτικό δίκτυο οικονομίας ΤΕΜ φθιωτιδας , πολιτες της Λαμιας ενάντια στα χαράτσια) Λαμία 1/3/2012

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου