Κυριακή, 11 Μαρτίου 2012

Η ΜΠΑΤΖΕΛΗ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΝΕΟΤΑΞΙΤΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ!


Δείτε πως καταλήγει το σχετικό δελτίου Τύπου… Μετά το μπλα μπλα έρχεται στο τέλος η ουσία! «Την πρόταση Νόμου «Φορολογικά και λοιπά κίνητρα ενίσχυσης ηλεκτρονικών συναλλαγών, ρυθμίσεις για τη διασφάλιση απόδοσης του Φ.Π.Α. και άλλες διατάξεις» υπέγραψε μεταξύ άλλων βουλευτών η Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Φθιώτιδας Κατερίνα Μπατζελή»
«Η πρόταση νόμου προβλέπει κατάλληλα κίνητρα για τη διεύρυνση της χρήσης των ηλεκτρονικών μέσων συναλλαγών στην Ελλάδα και, πιο συγκεκριμένα, των χρεωστικών και πιστωτικών καρτών, όπως επίσης και ρυθμίσεις για τη διασφάλιση της απόδοσης του Φ.Π.Α. με στόχο την αύξηση των εσόδων του κράτους από τον περιορισμό της μη απόδοσης του Φ.Π.Α.»!!!

ΔΕΝ ΠΑ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΤΕ Ο,ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ… ΕΙΣΤΕ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ!!! ΚΑΡΤΕΣ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΑΣ, ΛΑΘΟΣ ΕΘΝΟΣ ΕΠΙΛΕΞΑΤΕ ΝΑ ΠΑΙΞΕΤΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙ ΣΑΣ…

Φυσικά μόνο για γέλια είναι αυτό που διαβάζουμε ότι ζήτησε σε άλλο δελτίου Τύπου: «Την επέκταση του «κινήματος της πατάτας» και σε άλλα προϊόντα, όπως τα κτηνοτροφικά, στα πλαίσια πάντα μιας οργανωμένης αγοράς για την απευθείας πώληση τους, ώστε να αποφευχθεί ο αθέμιτος ανταγωνισμός και το παραεμπόριο»… Πρώην αρμόδια υπουργός!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου