Σάββατο, 17 Μαρτίου 2012

Μας παίρνουν τις υπηρεσίες και εμείς...κοιμόμαστε!


Μας υποβαθμίζουν συνεχώς, καταργώντας και μεταφέροντας υπηρεσίες, ενώ αναβαθμίζουν άλλες περιοχές...Και όλα αυτά στο βωμό της οικονομικής κρίσης..Κάποιοι όμως συνεχίζουν να κάνουν "πάρτι"...Απλά εμείς ΔΕΝ υπάρχουμε..Είμαστε έδρα Περιφέρειας και μας έχουν κάνει χωριό!!!!

Καταργούν την Υπηρεσίας Νεωτέρων Μνημείων και Τεχνικών Έργων Στερεάς Ελλάδας, με έδρα την Λαμία και την μεταφέρουν στο Βόλο.

Η Υπηρεσία της Στερεάς Ελλάδας είναι η μόνη από τις καταργούμενες η οποία διαθέτει προσωπικό και κτιριακές εγκαταστάσεις για τις οποίες ΔΕΝ πληρώνει ενοίκιο, ενώ εκεί που θα πάει θα ΠΛΗΡΩΝΕΙ ενοίκιο.

Την ίδια ώρα που στην Στερεά Ελλάδα καταργούν υπηρεσίες, σε άλλες περιοχές κάνοντας πολιτικά ρουσφέτια ΙΔΡΥΟΥΝ νέες υπηρεσίες της συγκεκριμένης αρμοδιότητας, όπως π.χ. Πελοπόννησο με έδρα την Τρίπολη.

Την καταγγελία την έκανε στα τοπικά ΜΜΕ ο ίδιος ο Αντιπεριφερειάρχης Θωμάς Στάικος, ο οποίος ενημερώθηκε από τους εργαζόμενους της Υπηρεσίας στην Στερεά Ελλάδα.

<<Θεωρούμε ότι αυτή η απόφαση στρέφεται ενάντια στο συμφέρον των Πολιτών της Στερεάς Ελλάδας αφού δημιουργεί μεγάλο κενό στην προστασία και ανάδειξη των μνημείων του τόπου και στην εξυπηρέτηση των πολιτών της περιοχής μας. Μη μπορώντας να κατανοήσουμε την σκοπιμότητα αυτής της κατάργησης θα προβούμε σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες προς το Υπουργείο Πολιτισμού-Τουρισμού για να ενταχθεί στη νέα διάταξη η συνέχιση και η αναβάθμιση της λειτουργίας της Υπηρεσίας Νεωτέρων Μνημείων και Τεχνικών Έργων Στερεάς Ελλάδας...>>, τόνισε μεταξύ άλλων μιλώντας στο LR, o κ. Στάικος.

Υ.Γ. Σε λίγο θα μας πάρουν και τα σώβρακα...ωστόσο το μόνο που θα ενδιαφέρει τους πολιτικούς μας είναι αν θα επανεκλεγούν!!!!

από το lamiareport

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου