Παρασκευή, 16 Μαρτίου 2012

Ο κάδος απορριμμάτων του ΠΑΣΟΚ (ΔΗΜΑΡ), τα βάζει με τον Καμμένο επειδή χρησιμοποιεί τον όρο “Έλληνες”

Δεν αξίζουν σοβαρής κριτικής οι απόψεις ενός πολιτικού σχηματισμού όπως η ΔΗΜΑΡ που αποτελούν τον κάδο απορριμάτων του χειρότερου κομματιού που μπορεί να διαθέτει η κεντροαριστερά.
Από υμνητές πρώην φασιστών, αριστερούς με φεράρι, συγγενείς πλασιέ γερμανικών οπλικών συστημάτων με... έφεση στις θέσεις της Εργενεκόν, δεν μπορείς να περιμένεις την άρθρωση εποικοδομητικού λόγου, ούτε καν ειλικρινούς κριτικής. Τα “σκουπίδια” άλλωστε αποτελούν στην κυριολεξία και ένα χρυσορυχείο για τους περιβόητους “αριστεροπασόκους” κρατικοδίαιτους επιχειρηματίες.

Το να βγάζει όμως ο διευθυντής ενός καναλιού που χρωστά κολοσσιαία ποσά -την ίδια στιγμή που πραγματικά παραγωγικές επιχειρήσεις δεν μπορούν να δανειστούν ούτε πεντοχίλιαρο- άρθρα ατόμων που δαιμονοποιούν την λέξη “Έλληνες”, τότε μας υποχρεώνει να ασχοληθούμε μαζί τους.
Αυτοί οι “Έλληνες” λοιπόν τους οποίους απαξιώνετε, είναι αυτοί που ματώνουν για να μπορείτε εσείς να ζείτε μέσα στην χλιδή ασελγώντας πάνω στην κοινωνία. Αυτοί οι “Έλληνες”, ήταν αυτοί που έχυσαν το αίμα τους για να έχετε εσείς σήμερα “Ελεύθερη οικονομία” και γεμάτα ταμεία σε Ταχυδρομικά Ταμιευτήρια για να μοιράζουν οι Κλέωνες στα στόματα των ΜΜ”Ε” του εκβιασμού και της διαπλοκής.
Αυτοί οι “Έλληνες” είναι που εξοντώθηκαν για να παίζετε το θέατρο των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, ενώ ο μυχιος πόθος σας είναι η μπούργκα ανατολίτη φεουδάρχη.
Αυτοί οι “Έλληνες” είναι οι προσωρινοί δούλοι του καθεστώτος σας μα νιώθετε την ανάσα του Σπάρτακου να έρχεται…
…και το βρωμερό χνώτο των κρατικοδίαιτων μορφωμάτων δεν αρκεί για να την ανακόψει…

από το anti-ntp

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου