Παρασκευή, 9 Μαρτίου 2012

Τι λες ρε Αλαφούζο;;;


Ένα ακόμη κατάπτυστο άρθρο από την «Καθημερινή»… «Το φαινόμενο των δήθεν αυθόρμητων αποδοκιμασιών και επεισοδίων εναντίον δημοσίων προσώπων απειλεί πλέον τη δημοκρατία στη χώρα μας. Στη δημοκρατία επιτρέπονται οι διαδηλώσεις και οι διαμαρτυρίες. Οι διάφορες, όμως, συμμορίες οι οποίες οργανώνουν επιθέσεις εναντίον πολιτικών, καλλιτεχνών και κάθε άλλου με τον οποίον διαφωνούν συνιστούν φασιστική συμπεριφορά και δεν μπορούν να δικαιολογηθούν από κανενός τύπου αγανάκτηση.

Αν η κοινωνία δεν αντιδράσει σύντομα σε αυτά τα κρούσματα, ο κατήφορος στη βία και στο χάος δεν θα έχει τέλος. Ούτε η Αριστερά ούτε καμία άλλη πολιτική δύναμη μπορεί να καλύπτει και να παρακινεί αυτόν τον φασίζοντα λαϊκισμό. Η Ελλάδα πέρασε πολλές περιπέτειες στο παρελθόν και οι παλαιότεροι γνωρίζουν καλά τι θα πει εμφύλιος και ανεξέλεγκτη βία. Δεν πρέπει να επιτρέψουμε στους οπαδούς της τυφλής βίας και της οχλαγωγίας να μας σπρώξουν σε μια τέτοια νέα περιπέτεια».

Ποια δημοκρατία ακριβώς απειλεί, της τραπεζοκρατίας; Για ποιο ακριβώς γεγονός των τελευταίων δύο χρόνων ρωτήθηκε ο λαός για να μιλάμε για δημοκρατία; Τα πρόσωπα αυτά έφτιασαν μια κυβέρνηση χωρίς εκλογές και επιτίθενται στο ελληνικό έθνος, μόνο και μόνο για να προστατέψουν τα κέρδη των τραπεζών, οι οποίες σας φλόμωσαν στις διαφημίσεις! Πολύ σύντομα θα αντιδράσει ο λαός ή καλύτερα το ελληνικό έθνος με γιούρια! Τα περί εμφυλίου κατατάσσονται στην τρομοκρατία, στην οποία είστε εξπέρ οι επαγγελματίες εκδότες… Το σύστημά σας το σάπιο πρέπει να καταρρεύσει και όλοι να λογοδοτήσουν για την προδοσία! Άκου απειλείται η δημοκρατία απ’ τον φιμωμένο λαό!!! Πρέπει να δεχτεί αδιαμαρτύρητα το σώσιμο των τραπεζών και την καταστροφή της ζωής του ρε παιδιά, λέει ο Αλαφούζος… Άντε σιγά σιγά να πέφτει στα 50 χιλ. φύλλα και ακόμα λιγότερο να πονέσει η τσεπούλα… Ρε τι πράμα είναι αυτό, με το που δείτε κουκούλα, κατοχή και χούντα τρέχετε...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου