Παρασκευή, 16 Μαρτίου 2012

Ινκόγκνιτο ο Ρέππας στη Λαμία να μας κάνει μαθήματα δημοκρατίας!!! «Τη γλύτωσε μία, τη γλύτωσε δύο, τρίτη όχι», λένε οι φορτηγατζήδες!!!

Ο υπουργός που τοποθέτησε τον Λαμπρόπουλο, άλλοτε υπάλληλο εταιρείας διοδίων, στο υπουργείο… Ο υπουργός που έβαλε την μη καταβολή διοδίων στον ΚΟΚ εξυπηρετώντας τα συμφέροντα των εργολάβων, ήρθε στη Λαμία ινκόγκνιτο να μας κάνει μαθήματα δημοκρατίας!!! Αφού έχουν σπάσει τον κόσμο στο ξύλο έξω απ’ τη βουλή, αφού τον φλόμωσαν στα χημικά, αφού δεν τον ρώτησαν για να παραδώσουν τη χώρα στους τοκογλύφους, ήρθε να μας μιλήσει για δημοκρατία!!! Αίσχος και έλεος συνάμα!!! Οι εκλογές που θα σας στείλουν στον αγύριστο πλησιάζουν…


Δείτε τι αναφέρει το ρεπορτάζ του Star Κεντρικής Ελλάδας: «Μπορεί ο υπουργός Δημήτρης Ρέππας να απέδωσε την μυστικότητα η οποία υπήρχε γύρω από τον τόπο και τον χρόνο της επίσκεψής του στην Λαμία στο φορτωμένο προγραμμά του, ωστόσο τον γλίτωσε στην κυριολεξία από τους νταλικέρηδες.

Τα ‘ψαλλαν στον πρώην υπουργό μεταφορών Δημήτρη Ρέππα νταλικέρηδες από την Λαμία. Οι αυτοκινητιστές πληροφορήθηκαν ότι ο άνθρωπος που επι θητείας του ξεκίνησε το άνοιγμα του επαγγέλματός τους βρίσκεται στην Λαμία και επιχείρησαν να τον εγκλωβίσουν στο ξενοδοχείο ΦΘΙΑ όπου παραχωρούσε Συνέντευξη τύπου ενόψει των εσωκομματικών εκλογών της Κυριακής.

Η μυστικότητα που τηρήθηκε ωστόσο γύρω από την επίσκεψη του υπουργού βοήθησε ώστε να αποφευχθούν παρατράγουδα ή και επεισόδια. Ακόμη και οι δημοσιογράφοι πληροφορήθηκαν μια ώρα πριν τον τόπο συνάντησης με τον υπουργό.

Οι αυτοκινητιστές ωστόσο κατάφεραν να κατεβάσουν τον Δημήτρη Ρέππα από το ΙΧ στο οποίο επέβαινε σε κοντινή απόσταση από το ξενοδοχείο (μπροστά στο γήπεδο 5Χ5) και πριν αναχωρήσει για Αθήνα και να έχουν μια ολιγόλεπτη συνάντηση μαζί του.

Στο σημείο πρόλαβαν να σπεύσουν τρία φορτηγά και μια ομάδα περίπου 10 συνδικαλιστών, ανάμεσά τους και ο αντιπρόεδρος του σωματείου της Φθιώτιδας Γιώργος Τριανταφυλλόπουλος. Η κινητοποίηση δεν ήταν του μεγέθους που επιθυμούσαν οι νταλικέρηδες, μπορεί να μην πρόλαβαν ούτε τα πανο να ξεδιπλώσουν. Δήλωσαν όμως ικανοποιημένοι που κατάφεραν έστω αυτή την ολιγόλεπτη διαμαρτυρία.

"Αν είχαμε προλάβει να οργανωθούμε μπορεί και να έπεφτε ξύλο" δήλωσε χαρακτηριστικά ένας από τους οδηγούς στο lamiastar.gr».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου