Δευτέρα, 19 Μαρτίου 2012

Τον έβαλαν στο μίξερ τον κωλοτούμπα Σταϊκούρα στη Λάρισα!!!


Όταν τοποθετήθηκε τομεάρχης οικονομικών από τον Σαμαρά, ο Χρήστος Σταϊκούρας επιδόθηκε σε διαγωνισμό αποστολής δελτίων τύπου προκειμένου να πείσει όλο τον κόσμο ότι η μνημονιακή πολιτική του ΠΑΣΟΚ φέρνει ύφεση. Πέρασε ο καιρός αλλά αντί για το… νέο μείγμα πολιτικής είδαμε ότι το κόμμα του ψήφισε με τα δυο χέρια το νέο μνημόνιο, που νομιμοποιεί το πρώτο, και που συνεχίζει την ίδια υφεσιακή πολιτική! Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε βρέθηκε στη Λάρισα ως κεντρικός ομιλητής στη διευρυμένη συνεδρίαση της ΝΟΔΕ, όπου σύμφωνα με το larissanet εκτυλίχτηκαν απίστευτοι "γαλάζιοι" διάλογοι.

Τι του είπαν; «Εδώ και δύο χρόνια εξηγούσαμε στον κόσμο πως με τέτοια πολιτική η Ελλάδα θα καταστραφεί. Τώρα τι θα βγούμε να πούμε στον κόσμο; Ποια είναι τελικά η διαφορά μας από το ΠΑΣΟΚ;» … «Πλέον καλούμαστε να συντηρήσουμε τα παιδιά μας, όσα απ’ αυτά δεν είναι φυσικά άνεργα. Μπορεί σήμερα ένας νέος να ζήσει με 350 ευρώ; Εσείς οι βουλευτές θα ζούσατε με αυτά τα λεφτά; Δηλαδή τι θέλετε να γίνει, να φύγουν τα νέα παιδιά στο εξωτερικό;» … «Η νέα γενιά σήμερα υποφέρει. Πλέον ζούμε με χαρτζιλίκι». Κάποιος είπε πως θ’ αναγκαστούμε να πάμε στο εξωτερικό. Εσείς κ. Σταϊκούρα μας εξηγείτε πως αυτό είναι ένα ενδεχόμενο το οποίο πάντοτε το εξέταζαν οι νέοι. Σας πληροφορούμε πως και να το θέλαμε τα λεφτά που παίρνουμε δεν θα μας έφταναν ούτε για τα αεροπορικά εισιτήρια».

Φανταστείτε αν έχουν την άποψη αυτή οι …εναπομείναντες νεοδημοκράτες τι έχουν να ακούσουν από τον υπόλοιπο κόσμο οι διάφοροι κωλοτούμπες. Ποια να ήταν άραγε η απάντησή του στο αν μπορεί να ζήσει με 350 ευρώ; Δύσκολο όταν δεν ξέρεις τι εστί ένσημο στη ζωή σου…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου