Τετάρτη, 21 Μαρτίου 2012

Η πλύση εγκεφάλου θα ενταθεί! Ένας ακόμη …απροσάρμοστος δημοσιογράφος έχασε τη δουλειά του γιατί αποκαλύπτει!!!


"Ο δημοσιογράφος Στέφανος Χίος πριν από καιρό είχε προειδοποιήσει μέσω της τηλεοπτικής του εκπομπής για τις εξελίξεις. Ο ίδιος σίγουρα γνώριζε, σίγουρα είχε ενημερωθεί και σίγουρα ένιωθε τις πιέσεις για "καταλάγιασμα". Ο ίδιος προτίμησε να παραμείνει συνεπής στην δημοσιογραφία και να μην ακολουθήσει τον εξευτελιστικό δρόμο της ομερτά των ΜΜΕ. Έτσι, από σήμερα, η τηλεοπτική του εκπομπή "Μακελειό 2" αποτελεί παρελθόν για το Contra Channel, που μάλλον επέλεξε την ασφαλή οδό της μη αιχμηρής δημοσιογραφίας.

Το δελτίο τύπου του σταθμού:

Στην προσπάθεια αναμόρφωσης του ενημερωτικού προγράμματος του KONTRA CHANNEL πραγματοποιούνται σημαντικές αλλαγές σε εκπομπές, ενώ θα ενισχυθούν και πολλές από τις ήδη υπάρχουσες.

Στο πλαίσιο αυτό, ολοκληρώθηκε ο κύκλος της εκπομπής «ΜΑΚΕΛΕΙΟ».

Ευχαριστούμε για τη συμβολή του στο KONTRA CHANNEL τον κύριο Στέφανο Χίο και ευελπιστούμε σε μια νέα συνεργασία στο μέλλον.

Η συνάντηση με τον Στέφανο Χίο έγινε σήμερα το πρωΐ, όπου έγινε αμοιβαία κατανοητό ότι οι νέες πολιτικές εξελίξεις δεν μπορούν να σηκώσουν τέτοια αντιπολιτευτική εκμπομπή και βέβαια ότι ο Στέφανος δεν θα μπορούσε να αλλάξει στάση τώρα στα γεράματα.

Όμως, ο Στέφανος Χίος δεν θα σταματήσει να ενημερώνει και κόντρα στο σύστημα να λέει τις μεγάλες και τις μικρές αλήθειες που κάποιοι θέλουν να κρύψουν για να αποφύγουν τις εγκληματικές τους ευθύνες...

Ο Στέφανος Χίος μας περιμένει όλους στο διαδικτυακό Μακελειό, από όπου σκοπεύει να συνεχίσει ακόμη πιό δυναμικά να ξεμπροστιάζει τον κοινοβουλευτικό φασισμό.

Καλή επιτυχία Στέφανε και καλή δύναμη..."

Κωνσταντίνος


ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ: Κωνσταντίνε, θερμώς ευχαριστούμε για την ελληνοκεντρική παρουσία σου και την στήριξη σου. Για μας έχουν μεγαλύτερη σημασία οι συναγωνιστές και λιγότερο τα τηλεοπτικά φούμαρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου