Πέμπτη, 5 Απριλίου 2012

Αφιερωμένη στους σκύφτες των μνημονίων


Εσείς δεν πρέπει να κλαίτε… Δεν μπορεί να συγκινήστε, να συγκλονίζεστε… Είστε οι ηθικοί αυτουργοί! Εσείς οπλίσατε και οπλίζετε τα χέρια των Ελλήνων που αυτοκτονούν, εσείς τους φέρατε και τους φέρνετε στην απόγνωση με την πολιτική που ακολουθείτε υπηρετώντας τους τραπεζίτες. Τους φλομώσατε στο ψέμα, τους κλέψατε μισθούς και συντάξεις και έχετε καταθέσεις χιλιάδων ευρώ και εκατομμυρίων. Έτσι αποτιμάται η προδοσία. Προδότες για τα λεφτά είστε! Δεν θα ξεχάσουμε και τις έννοιες επειδή έτσι λένε τα τσιράκια των εργολάβων. Όποιος παραχωρεί εθνική κυριαρχία είναι δωσίλογος. Η ιστορία γράφεται τώρα, δεν θα τη γράψετε εσείς με τη Ρεπούση στο μέλλον.

Και θα πληρώσετε… Ναι, θα πληρώσετε και μάλιστα παραδειγματικά. «Έλληνες» είστε και ‘σεις, μιάσματα απόγονοι δωσιλόγων που κοιτάτε τσέπες κι αξιώματα. Ντροπή της κοινωνίας, νομίζετε θα ντραπούμε κι εμείς για την περήφανη χώρα μας. Αρχιτεμπελχανάδες ανεπάγγελτοι νομίζετε οι Έλληνες είναι σαν τα μούτρα σας, είναι αριθμοί που δεν ευημερούν, είναι αντιπαραγωγικοί και ανίκανοι σαν και του λόγου σας. Τα πληρωμένα πτυχία στα κολέγια καρφίτσωσαν τα πτυχία της νεολαίας στον τοίχο και το μόνο που σας νοιάζει είναι να μην πέσουν έξω τα μαγαζιά των αφεντικών σας τραπεζιτών. Καμόρα που τρομοκρατεί και εκβιάζει. Χούντα στυγνή που έρχεται το τέλος της και δεν τολμάει ούτε και τώρα να το παίξει δημοκρατική.

Διαβάστε καλά όλοι σας την επιστολή του συμπατριώτη μας, είναι πολιτικό μήνυμα. Έζησε να δει δεύτερη κατοχική κυβέρνηση κλεφτών που του άρπαξαν τη σύνταξη. Ήλπιζε η γυάλα που σας περιβάλει να μην είναι αλεξίσφαιρη. Αυτό είστε για το ελληνικό έθνος. Αιτία εθνικής καταστροφής που πρέπει να εξοντωθεί. Το ‘χετε πάρει χαμπάρι ή νομίζετε ότι ο κόσμος ακόμη και σήμερα πιστεύει τα παπαγαλάκια με τα οποία μαζί αρπάζατε τις μίζες;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου