Τρίτη, 3 Απριλίου 2012

Το πλάνο των εντολοδόχων πολιτικών σκυφτών περιέχει κατασχέσεις σπιτιών!


Αποκαλύπτονται καθημερινά οι προθέσεις των τοκογλύφων που ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ-ΔΗΣΥ έφεραν στη χώρα. Μέχρι και την ιδιωτική περιουσία των Ελλήνων έβαλαν στο μάτι, τη στιγμή που τεχνηέντως βυθίζουν τη χώρα στην ύφεση με την οικονομική πολιτική του δόγματος του σοκ! Δεν χωρά καμία αμφιβολία ότι οι οικονομικοί δολοφόνοι που έγιναν συνομιλητές της Ελλάδας πρέπει να απελαθούν άμεσα από την πατρίδα μας. Ταυτόχρονα επιτακτική κρίνεται η ανάγκη να λογοδοτήσουν στη δικαιοσύνη όσοι ψήφισαν τα ανθελληνικά μνημόνια, φορτώνοντας τους Έλληνες με ένα χρέος που οι ίδιοι δημιούργησαν σε αγαστή συνεργασία με αυτούς που τους δίνουν -δεκαετίες τώρα- τις σχετικές εντολές.

Διαβάζουμε σχετικά στο Πρώτο Θέμα
Ισχυρό σοκ σε 200.000 κατόχους ακινήτων που δεν πληρώνουν τις δόσεις των στεγαστικών δανείων αναμένεται να επιφέρει η απόφαση της τρόικας να επιταχύνει χρονικά τις διαδικασίες που σχετίζονται με τις κατασχέσεις των ακινήτων από τις τράπεζες, αλλά και ταυτόχρονα να ξεκινήσουν μαζικοί πλειστηριασμοί σπιτιών και καταστημάτων από το καλοκαίρι του 2012.

Οι αποφάσεις αυτές θα οδηγήσουν χιλιάδες ιδιοκτήτες ακινήτων να χάσουν σπίτια και μαγαζιά, τα οποία θα βγουν σε πλειστηριασμούς για ένα κομμάτι ψωμί. Και μάλιστα πολύ σύντομα… Τι σημαίνουν όλα αυτά; Καταρχήν η τρόικα ανατρέπει προηγούμενη απόφαση της κυβέρνησης που απαγορεύει τους πλειστηριασμούς ακινήτων μέχρι 200.000 ευρώ τόσο για φυσικά όσο και για νομικά πρόσωπα, αλλά και της πρώτης κατοικίας δανειοληπτών ανεξαρτήτως ποσού έως τα τέλη του 2012. Οι κύριοι Πολ Τόμσεν, Ματίας Μορς και Κλάους Μαζούχ, που επιδιώκουν την ταχύτατη εσωτερική υποτίμηση της αγοράς ακινήτων, θεωρούν ότι η απαγόρευση πρέπει να ισχύσει όχι έως το τέλος του 2012, αλλά έως το τέλος Ιουνίου του 2012 (δηλαδή να μετατεθεί 6 μήνες νωρίτερα).

Σχετικές εντολές έχουν δοθεί ήδη στους αρμόδιους υπουργούς και η τελική απόφαση θα ληφθεί από την επόμενη κυβέρνηση. Η τωρινή αναστολή αφορά τόσο στους πλειστηριασµούς που επισπεύδονται από τις τράπεζες για την ικανοποίηση απαιτήσεων που δεν υπερβαίνουν τις 200.000 ευρώ όσο και αυτούς που επισπεύδονται από οποιονδήποτε εις βάρος της πρώτης ή της μοναδικής κατοικίας του οφειλέτη, ενώ την αναγκαστική εκτέλεση αποφεύγουν και όσοι προσφεύγουν στα δικαστήρια για υπαγωγή στον νόµο (3869/2010) για τη ρύθµιση οφειλών των υπερχρεωµένων φυσικών προσώπων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου