Πέμπτη, 20 Δεκεμβρίου 2012

Ξεκόλλα, μια ιδέα είναι όλα…Η προδοσία ήταν σταδιακή... Ήθελε δεκαετίες το σχέδιο να ...στρωθεί. Έμαθε το πλήθος στη ντόλτσε βίτα τη δανεική, με τη βοήθεια της μεσημεριανής χειραγώγησης. Το που περπάτησαν τα τακούνια της υψηλής κοινωνίας των Αθηνών ήταν είδηση για τη θειά την Κούλα!

Και έτσι κάπως έμαθαν οι απόγονοι των τόσων ηρώων να νιώθουν ντροπή να γιορτάζουν με τρε μπανάλ εθνικιστικών -στα όρια του φασισμού- εκδηλώσεων! Στα σχολεία με εθνικές εορτές, με παρελάσεις στους υπαίθριους χώρους...

Ένιγουεϊ, έφτασες και πάλι να σε έχουν στο χέρι μέσω δανείων, όπως τα περισσότερα απ' τα τελευταία 190 χρόνια. Και είσαι τόσο στα παπάρια σου για το διπλανό σου, τόσο παρτάκιας ακόμη.

Το σύστημα μετέφερε τη λαοθάλασσα απ' τις πλατείες στα παραβάν και ...ξεθύμανε!!! Κάνει και κρύο τώρα, πως θα ζεσταθούμε...

Το ελληνικό έθνος, και για τους λόγους του ο καθένας, φοβάται (;) ακόμα τους μισέλληνες των 100 τελευταίων χρόνων, πάππου προς πάππου δλδ., που του έχουν προξενήσει συμφορές. 3200 νεκροί θα υπήρχαν αν ήσουν σε πόλεμο; Κι όμως με οικονομικό τους έχεις στο κυριλέ!

Και τσάκω και τη χώρα στο χέρι... Αμ πώς;;;!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου