Τετάρτη, 9 Οκτωβρίου 2013

Τι υπογράφεις εκεί ρε 15%;;;Οι όποιοι επόμενοι, σε μια κοινωνία που ακόμη εξετάζει μετά τη ΝΔ τον ΣΥΡΙΖΑ ως δίπολο (έτσι έχει μάθει, ή το ένα ή το άλλο) ενεργοποιούν αναδρομικά μαζί με τη δικαιοσύνη το περί εσχάτης προδοσίας ΠΡΩΤΙΣΤΑ που βρίσκεται ήδη στα συρτάρια της βουλής! Αν δε συμβεί αυτό, δεν θα υπάρξουν ελικόπτερα!!! Παράξτε από τώρα εθνικό σχέδιο. Με χρήμα δικό μας να φτάσει η κάθε ελληνική οικογένεια από 5 κι 7 κι 8 άτομα... Στόχος να φτάσει το έθνος 40 εκατ.!

Εθνικό σχέδιο που θα επικεντρώνεται στην αγροτική παραγωγή και τις εξαγωγές. Δόξα τω Θεώ τίγκα στις ελιές είμαστε! 11 μήνες ήλιο έχουμε! Αγγούρια να φάει όλος ο κόσμος μπορούμε να βγάλουμε και ψάρια, αγγούρια και για τον Στουρνάρα ειδικά περιποιημένα για τις σακούλες στα μάτια του…

Πάρτε και την Ιταλία και την Ισπανία και την Πορτογαλία, τον πλούσιο Νότο δλδ. και παράξτε, κι άμα γουστάρετε βγάλτε νόμισμα όλοι μαζί. Εκτός αυτού στην Ελλάδα και την Ιταλία κρύβεται όλος ο πολιτισμός του δυτικού κόσμου. Αν βάλεις και καμιά Αίγυπτο μέσα, τους γάμησες τα πρέκια! Όλοι οι τουρίστες που θα προσκυνάν; Βάλτε στη νομισματική σας ένωση κι άλλους απ' τα Βαλκάνια ή αλλού. Και για στρατιωτικά θέματα, ασφάλειας κλπ.

Μακριά απ' τους Προτεστάντες όμως! Εμείς οι Νότιοι στη Μεσόγειο, και σαν Χριστιανοί -Ορθόδοξοι ή Καθολικοί- δεχόμαστε πόλεμο από δαύτους απ' το Χριστό και μετά. Αγγλία, Γερμανία, Γαλλία, που γέννησαν και το Αμέρικα το Βόρειο, το οποίο κατέκτησε τα εδάφη των Νοτίων εδώ, των Νοτίων κι εκεί. Αυτοί, οι αγγλοσάξονες σερ στη διαγωγή μη χέσω, για τα φράγκα ούτε για το έθνος τους δε νοιάζονται!

Θέλουν όμως απεγνωσμένα τη Μεσόγειο για τα γεωπολιτικά τους σχέδια. Εθνικά σχέδια και ένωση νομισματική λοιπόν αφού ζούμε κοσμοϊστορικές στιγμές ασούμε… Όσο για τους «πέστε μας εσείς τι να κάνουμε» μισθός από Ρότσιλντ και Ροκφέλερ τέλος! Δάνεια ή αγορές επίσης τέλος! Σας περιμένει κάτεργο και κλάμα μέχρι να ψοφήσετε! Θα σας σκεπάσουμε όχι με το ναζιστικό στόχο αλά σταυρό, με τον ναζιστικό του ΝΑΤΟ που αιματοκυλάει τον πλανήτη και στην Αφρική πεθαίνουν της πείνας!

Και ‘συ Θέε μου ματακατέβασε τον Υιό σου να τον αγαπήσουμε κι εμείς, να τους ξεπατώσει ξανά στα μέρη Του με το βούρδουλα! Τι υπογράφεις εκεί ρε 15%;;;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου