Πέμπτη, 12 Μαρτίου 2015

Ποια «Bild» ρε μάγκες;

Δεν είναι της στιγμής να εκφράσω τα δικά μου συναισθήματα όταν βρισκόμουν στην Ελλάδα κι έβλεπα τα πρωτοσέλιδα της «Bild», και «φούντωνα» απ’ τα νεύρα! Γιατί το κάνει αυτό, αλλά κυρίως τι είδους εφημερίδα είναι αυτή που το κάνει αυτό. Δεν το ήξερα… Τώρα όμως που ζω και εργάζομαι στη Γερμανία, και μετά το πρωτοσέλιδο του «Nein» θέλησα επιτέλους να δω!

Στο πρωτοσέλιδό της την Τετάρτη 11 Μαρτίου έχει πάνω δεξιά τον Τσίπρα. Το «δόλωμα»… Αναλυτικό ρεπορτάζ στη σελίδα 2. Αναφέρει ότι η Ελλάδα απεμπόλησε τα δικαιώματα να ζητήσει χρήματα το 1953, όταν ο Καραμανλής υπέγραψε γι’ αυτό! Εμ, ο μεγάλος «εθνάρχης» δεν κατέστρεψε μόνο τους φακέλους των δοσιλόγων, φρόντισε να μην μπορεί η Ελλάδα να ζητήσει αυτό που δικαιούται! Τσοντάρεις και τρομοκρατία από κάτω και το υποσυνείδητο κάνει μόνο του τους συνειρμούς...


Φεύγουμε απ’ το ρεπορτάζ, άλλωστε δεν είναι αυτό το θέμα… Σελίδα 5. Βυζάκια!!! Και κωλαράκια!!! Τι, θες να δεις τι λέει; Πάρε μάτι ρε δικέ μου…


Σελίδα 8. Πολύπλευρη ενημέρωση! Τι να κάνετε σε περίπτωση που έχετε φαγούρα εις τον πούτσο! Τι κάνουμε σε περιπτώσεις που μένει το ταμπόν μέσα σας!


Πάνε χαμένα το 0,80 ευρώ του Γιάννη. Άστο του λέω, δε χρειάζεται να δώσεις άλλα 1,20 για την έκδοση του Σαββατοκύριακου. Περισσότερες σελίδες, περισσότερη τσόντα! Όπως αντιλαμβάνεστε δεν μιλάμε για καμιά εφημερίδα περιοπής! Επιπέδου «Espresso»… Άλλωστε Γενάρη μήνα να συζητάνε δυο Γερμανοί κι ο ένας πει «αύριο θα έχει 20 βαθμούς θερμοκρασία», ο άλλος θα ρωτήσει «στη “Bild” το διάβασες;»!!!

Ποια «Bild» ρε μάγκες;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου